Voorstellen

Hallo!

Ik ben Faïsca Wissink en mijn lust en mijn leven is jou begeleiden bij het opvoeden van je hond.

Al 25 jaar zit ik ‘in de honden’. In 1994 begonnen als leerling in een trimsalon en in de jaren daarna vol passie en plezier mijn eigen salon gerund, Van 2009 tot 2016 puppypleeggezinnen begeleid bij KNGF Geleidehonden en nu is hier Hondencentrum Dox. Uiteraard ben ik volledig gediplomeerd: Instructeurs diploma’s van de Martin Gaus Academie, ‘Train de trainer’ van Hotsche Luik, Opleiding ‘Hoopers’ van Nadac, rijksgediplomeerd hondentrimster en uiteraard al die jaren vele bijscholingen, seminars en workshops gevolgd.

Bij Dox wil ik je graag leren hoe jouw hond denkt en praat.

Wil jij leren hoe jouw hond ontspannen met jou kan wandelen, leuk kan leren spelen, en heerlijk los kan leren lopen? Meld je dan nu aan voor één van de cursussen of privélessen.

Wil je meer weten over de cursussen, twijfel je of een cursus voor jouw hond geschikt is of heeft je hond een specifiek probleem? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

 

 

Hallo!

Ik ben Anne Kieboom en ik ben een van de gelukkige mensen waarbij het gelukt is van je hobby je werk te maken, namelijk jou helpen en begeleiden bij leren kennen van je hond.

Ik ben sinds 2013 al actief in “hondenland” met mijn eigen honden. In 2016 heb ik mijn diploma paraveterinair gehaald en in 2017 mijn hondentrimmers certificaat. Echter vond ik in weer en wind op het veld les geven leuker dus ben ik mij uiteindelijk meer hierop gaan richten.

Naast ervaring in het geven van de puppycursus en basiscursus ben ik ook gediplomeerd om Hoopers te mogen geven door Nadac. Daarnaast heb ik verschillende bijscholingen en workshops gevolgd om mijn kennis te verbreden of up-to-date te houden.

Ik wil je graag begeleiden in het leren kennen van je hond. Zodat jij weet hoe hij denkt en praat en dat je een goede basis kunt leggen voor de rest van jullie “honden-”leven samen!

Graag tot ziens bij Hondencentrum Dox