Voorstellen

Hallo!

Ik ben Anne Hertgers-Kieboom en ik ben een van de gelukkige mensen waarbij het gelukt is van je hobby je werk te maken, namelijk jou helpen en begeleiden bij leren kennen van je hond.

Ik ben sinds 2013 al actief in “hondenland” met mijn eigen honden. In 2016 heb ik mijn diploma paraveterinair gehaald en in 2017 mijn hondentrimmers certificaat. Echter vond ik in weer en wind op het veld les geven leuker dus ben ik mij uiteindelijk meer hierop gaan richten.

Uiteraard ben ik volledig gediplomeerd:

  • Kynologisch instructeur (O&O en Kynotrain)
  • Nadac hoopers instructeur (Nadac Hoopers)
  • Puppy Detectie (De Nederlandse Detectiebond)
  • K9 Nose detective instructeur ( Hotsche Luik en Eric Burchell)
  • Speurinstructeur (Hotsche Luik & Eric Burchell)
  • Puppyspecialisatie (Peter Beekman in samenwerking met de Martin Gaus Academie)

Daarnaast heb ik natuurlijk al vele webinars, workshops en bijscholingen gevolgd om mijn kennis up-to-date te houden zodat ik jullie zo goed mogelijk kan helpen met het opvoeden/trainen.

Ik wil je graag begeleiden in het leren kennen van je hond. Zodat jij weet hoe hij denkt en praat en dat je een goede basis kunt leggen voor de rest van jullie “honden-”leven samen!

Graag tot ziens bij Hondencentrum Dox

Hoi!

Mijn naam is Rianne van der Zee en ik ben helemaal gek van honden, al van jongs af aan.

Thuis ben ik altijd druk bezig met mijn twee honden, Laika en Millie. Van wandelen tot trainen en zelfs tot het deelnemen aan ‘dog survival runs’. Mijn passie en liefde voor honden hebben me ertoe gebracht om mijn carrière in deze wereld te starten.


In 2014 heb ik mijn opleiding in management dierverzorging afgerond en ben ik me steeds meer gaan interesseren in het lesgeven. Daarom heb ik in datzelfde jaar mijn diploma behaald als Kynologisch Instructeur aan de Martin Gaus Academie.

Sinds de zomer van 2023 ben ik met veel plezier werkzaam bij hondencentrum Dox, waar ik de kans krijg om mijn liefde voor honden te delen door les te geven.

Ik geef elke donderdagavond les en heb een voorkeur voor de jonge hondencursus. Hoewel de puberteit soms een uitdaging kan zijn, vind ik het juist interessant om eigenaren te helpen deze fase door te komen en een sterke band met hun hond op te bouwen.

Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te ontmoeten bij Hondencentrum Dox!

Tot snel!